top of page

Recall Healing - Sağlık Piramidi Nedir?



Recall Healing; Dr. Gilbert Renaud’un, Dr.Ryke Geerd Hamer, Dr.Claude Sabbah, Dr.Robert Guinee ve Karl G.Jung öğretileri başta olmak üzere bu alandaki bütün bilgileri sentezlediği Total Biyoloji çalışmasıdır. Recall Healing’de bahsedilen Sağlık Piramid’i beden, zihin ve ruh üçlemesinin bilimsel olarak açıklanmasıdır.


Fiziksel bedenimizin dışında bulunan eterik bedenimiz yani ruhumuz tüm duyguları Otomatik Beyin’e gönderir ve Otomatik Beyin kendisine gelen herhangi bir duyguyu hayatta kalabilmek adına direkt olarak bedene gönderir. Bedene gönderilen bu duygular hücre hafızalarına işlenerek orada yer ederler. Bu yüzden de fiziksel bedenimizde hastalıklar oluşur. Aslında hasta olan bedenimiz değildir, geçmişte çözümleyemediğimiz duygularımız bizi hasta eder. Burada dikkatimizi çeken nokta neden farklı farklı hastalıkların ortaya çıktığıdır.


Yani neden herkeste kalp rahatsızlığı olmuyor, neden herkeste karaciğer sorunu oluşmuyor ya da neden herkes midesinden sıkıntı yaşamıyor sorularının cevabı da tam olarak burada yatıyor.


Bedenimizin her bir bölgesi farklı farklı duyguların merkezine karşılık gelir. Örnek verecek olursak; sevgi ile ilgili olan konuların merkezi her zaman söylediğimiz gibi Kalp, öfke ile ilgili olan konuların merkezi Karaciğer, hazmedemediğimiz durumlar ile ilgili konuların merkezi midedir. Diğer tüm organlarımızın da karşılık geldiği farklı duygular bulunmaktadır. Dolayısıyla bizler hastalandığımızda sevinmeliyiz çünkü vücudumuz bizlere bu hastalık alarmını gönderiyor ki tıkalı sıkışıp kalan duygumuzu fark edip çözümleyelim. Aslında ne kadar kıymetli bir sistem.


Bizler seanslarımızda gelen danışanlarımıza asla neden hasta oldun diye sormayız. Tam tersine danışanı tebrik eder, bu duygusunu açığa çıkarıp çözümleme niyetini gösterdiği için onu kutlayarak görüşmemize başlar, çözümlememizi yaparız.

564 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page